На 14-ти Януари 2009г. организирахме мащабен граждански протест на който показахме, че България е нереформирана държава с фасадна демокрация, чиито самозабравили се управници използват сила и дезинформация. За първи път гражданите ни се самоорганизира и застана срещу корупцията, политическата олигархия и бедността.

Последствията от нашите граждански прояви за първи път поставиха обществения интерес над личния.

"Недосегаемите", или как политическата олигархия ражда изроди-убийци. ШЕСТВИЕ НА 22.04.2009г. 18:00!

За пореден път син на човек от политическата олигархия в България си въобразява, че е недосегаем, че законите не важат за него и че може да убива безнаказано и жестоко.

Дали това не е следствие от безнаказаното убийство, извращение и гавра с Радостина, извършено от син - изрод на политическа фигура от Варна.

Ненаказани остават и убийците на Стоян Балтов, за които в някой интернет форуми се твърди, че са синчета на влиятелни бащи от политическата върхушка. Ако не е така, лесно съдебната и следствената ни система могат да опровергаят това, чрез обява на имената им.

Докога, поколението на изродилата се политическа каста ще избива нашите приятели, братя, колеги...? Докога безучастно ще търпим това?

Имат ли право, некадърните ни политици, които дори не могат да възпитат децата си на елементарно уважение към човешкия живот, да бъдат "народни представители"? Дали не е по-добре вместо да крадат и да плетат корупционни стратегии, да се заемат с възпитанието на децата си?

Българската политика е окупирана от приемници на комунистическата политическа върхушка, които са много по-нагли, възпитани в корупция, и за които човешкия живот не струва нищо.

Нека покажем, че няма вечно да сме заспал народ и да подкрепим близките на убитите пред "Соло" момчета:
22.04.2009 г. (СРЯДА)
ШЕСТВИЕ ОТ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА СТАДИОН "СЛАВИЯ" ДО МЯСТОТО НА УБИЙСТВОТО.
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ШЕСТВИЕТО ИЛИ НАПРАВО ЕЛАТЕ НА ЪГЪЛА НА УЛ. ПОЗИТАНО И БУЛ. ВИТОША.
ТАМ Е СЪДЕБНАТА ПАЛАТА НА Р.БЪЛГАРИЯ.

2 коментара:

Анонимен каза...

Поклон пред паметта на загиналите, поклон пред мъката на техните семейства!Ние,младите хора, заставаме плътно зад тях, защото е крайно време България да спре да толерира наглите и безскрупулни същества под крилото на властта!!!
Да спасим следващите жертви, които можем да бъдем и самите ние!!!

Борис Тодоров каза...

Моля Ви, подкрепете каузата:
Справедливост за Мирослав Ризински!

http://www.facebook.com/group.php?gid=58439042686&ref=share

Един българин в Македония се нуждае от нас!