На 14-ти Януари 2009г. организирахме мащабен граждански протест на който показахме, че България е нереформирана държава с фасадна демокрация, чиито самозабравили се управници използват сила и дезинформация. За първи път гражданите ни се самоорганизира и застана срещу корупцията, политическата олигархия и бедността.

Последствията от нашите граждански прояви за първи път поставиха обществения интерес над личния.

НЕДЕЛЯ 31.05.09 14:00 пред Полското посолсво - ДА ЗАЩИТИМ НАШИТЕ ДЕЦА ОТ ОТВЛИЧАНЕ

България от две години е държава от Европейския съюз. Но ето какви безумия се случват в нея.
Нима е възможно в нормална законова държава деца да бъдат отвличани на сила от баща им със съдействието на полоция, служители от агенция за защита правата на детето. Деца пиящяши от ужас, отвличани от полицаи и държавни служители в угода на майка-насилница и полски посланници.
Позор за държановността ни, позор и за безучастния народ в Асеновград.

НЕКА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ ОТ СКАПАНИТЕ НИ ДЪРЖАВНИЦИ!
Протестът е насрочен за 14:00 ч. утре, 31 май пред посолството на Полша в София на ул."Хан Крум" 46.

СРОКСОС ще реагира остро пред Европейския съюз, защото полски дипломати, със съдействиети на български служби отвличат деца против тяхната воля в нарушение на ХАРТА НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ:
Член 24

Права на детето

1. Децата имат право на закрила и на грижите, необходими за тяхното благоденствие. Те могат да изразяват свободно своето мнение. То се взема под внимание по въпросите, които ги засягат, в зависимост от възрастта и зрелостта им.

2. При всички действия, които се предприемат от публичните власти или частни институции по отношение на децата, висшият интерес на детето трябва да бъде от първостепенно значение.

3. Всяко дете има право да поддържа редовно лични отношения и преки контакти с двамата си родители, освен когато това е против неговия интерес.

Налице е явно погазване на правата на децата и видим опит за отвличане с участието на органи на две държави членки на Европейския съюз!

2 коментара:

Анонимен каза...

Skapanite policai sa teji koito pravqt otvli4aniqta v taq darjava. Tova se dokaza za poreden pat sas slu4aq v Asenovgrad.Pozor za sada i darjavnosta sle kato posred bql den darjavata otnema deteto ti kakto sa praveli pod tursko robstvo za eni4ari.Sram, sram , sram . Kade e prezidenta , premiera i ministyra na vatre6nite raboti ta da za6titqt tezi balgarski grajdani sram . Ministara na MVR ve4e go znaem kade e bil (v EDK na pira po wreme na 4uma, s nqkoq mnekenka v skuta zaedno s uniformenite idioti
na4alnici na pokvarenoto MVR )
dokato trae tova otvli4ane , i ubistwoto na dbe 18 godi6ni mom4eta vav Varna.
Tezi policai sa primer za podrajanie, kakto i tezi zaedno sas jandarmeristite koito vi sasipaha mirniq protesta na 14 quari i trqbwa da im se dade podobava6ta nagrada. Az predlagam Stani6ev da gi zavede zaedno s Manipolatora Mikov na 10 godi6na po4ivka v Sibir zaedno sys 1000 mazni tyr4ina za da mogat da gi obgrijvat zaslyjeno.

Анонимен каза...

i pak li s futbolnite huligani mzerii iskahte. ne tva na4ina. aman ot vas sme6ni paraziti